Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
<

Wellington ...

Ο τίτλος, τα λέει όλα, αν και δεν θα τον εξηγήσω. Υπάρχει πολλή επικαιρότητα αυτές τις μέρες στη ΝΖ -και στο Ουέλλιγκτον, 1ον είχαμε την έκλειψη ηλίου χθες, και μετά έχουμε την επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλλας του...

Και ναι μεν την έκλειψη λόγω έλειψη σχετικών γυαλιών δεν καταφέραμε να την δούμε, παρά μόνο μέσω φωτό στο ίντερνετ , αλλά και η επίσκεψη των βασιλικών κηφήνων, επίσης δεν με ενδιαφέρει, οπότε χθες που όλη η πόλη είχε κατεβεί στο λιμάνι και στο κέντρο για να τους δει και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, εμείς προτιμήσαμε να πάμε στη Days bay, και το  Eastbourne - η μέρα ήταν πολύ ωραία για να πάει χαμένη!

 

Αντί όμως να σας βάλω φωτό από την βόλτα μας στις ανατολικές ακτές του κόλπου του Ουέλλιγκτον, προτίμησα να σας δείξω φωτό από το κέντρο...Βλέπετε τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για την κατάσταση των κτιρίων της πόλης (ορισμένα είναι σκέτα ερείπια) καθώς και τις πιθανές ζημιές που θα προκληθούν από έναν ενδεχόμενο -μεγάλο- σεισμό, (σε βάζει σε σκέψη πάντως η τόση πρεμούρα, αναρωτιέσαι αν συμβαίνει κάτι που δεν σου λένε), κι ενώ λοιπόν όλα τα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, στα κτίρια του κέντρου τοιχοκολλούνται  κίτρινες ειδοποιήσεις, σχετικές με την επικινδυνότητα των κτιρίων!

http://www.stuff.co.nz/dominion-post/news/7940054/Months-to-clear-slips-after-big-shake

http://wiki.answers.com/Q/When_is_the_Wellington_Earthquake_going_to_hit

http://www.gns.cri.nz/Home/Learning/Science-Topics/Earthquakes/Major-Faults-in-New-Zealand/Wellington-Fault

http://nz.news.yahoo.com/a/-/top-stories/15367140/big-quake-would-overwhelm-wgtn-for-months/

Αποφάσισα να τα φωτογραφίσω όλα λοιπόν, τουλάχιστον τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά, αλλά επειδή δεν ξέρω -εκτός από πολύ λίγα- την χρήση που έχουν ή την επωνυμία τους, τα ποστάρω όπως τα φωτογράφισα, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Για φωτό από την επίσκεψη του Καρόλου - που μπορεί και να σας ενδιαφέρει τελικά, τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά- κοιτάξτε εδώ (λινκ)

(1 Vote)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time